placeholder

Mr. Bo

Cia. Marie de Jongh Teatroa

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

Del dj. 04.07.24 al dv. 05.07.24 | 18:30 h
Durada: 50 minuts
Idioma Sense text
Edat A partir de 4 anys
12 €
Gènere Familiar Teatre
Cicles i festivals Grec
Idioma Sense text
Edat A partir de 4 anys
Comprar
Compartir

Descripció

> Una ingenuïtat deliberada, grans dosis de poesia i molta senzillesa són els elements centrals d’un espectacle familiar que combina la màscara i el clown. Una nova producció d’uns mestres del teatre per a tots els públics

Els infants més petits, els que amb prou feines tenen 4 o 5 anys, són els destinataris principals d’un espectacle sense paraules a càrrec d’una de les companyies de teatre familiar que més triomfen en escenaris i en festivals dedicats a l’escena per a tots els públics. Creadors de muntatges familiars d’altíssima qualitat, aquesta vegada fan servir l’humor per afrontar els nens i les nenes amb una realitat que segur que es trobaran a la vida: el poder despòtic. Toquen el tema d’una manera exageradament ingènua, amb una senzillesa clownesca que omplen d’imatges poètiques. L’expliquen a partir de la història d’un home, el senyor Bo, i els seus tres servidors. Porten tota la vida fent el que el seu senyor els demana i no sabrien fer res més… o potser sí, perquè quan tenen una estona juguen a fer que ells són els senyors i imaginen com deu ser tenir poder. Potser si, quan el senyor Bo era petit, s’haguessin negat a fer tot el que demanava…, però ara ja és tard. O potser no, perquè sempre hi ha una segona oportunitat per dir que no.

És la nova creació de Marie de Jongh Teatroa, una companyia basca nascuda el 2008 per explicar històries, habitualment sense text, i que es defineix com una companyia “de teatre infantil per a adults i de teatre adult per a infants”. Guanyadora, l’any 2018, del Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut que concedeix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, la companyia va debutar al Grec l’any 2016 amb Amour (va ser premi Max l’any següent), va tornar-hi l’any 2019 amb Estrella i, l’any 2020 ens va fer passar la por amb un espectacle amb nom de conjur: ikimilikiliklik.

Una producció de Marie de Jongh Teatroa.

Fitxa artística

Fitxa artística
Autoria i direcció: Jokin Oregi / Interpretació: Ana Martinez, Ana Meabe, Javier Renobales i Anduriña Zurutuza / Disseny de la il·luminació: Edu Berja / Música: Adrián García de los Ojos / Imaginari plàstic: Javi Tirado / Escenografia i vestuari: Ikerne Giménez / Ajudantia d’escenografia i vestuari: Inma Gómez / Ajudantia de direcció: Javi Tirado / Tècnics en gira: Unai Barrio i Edu Berja / Disseny gràfic: Ane Pikaza / Fotografia: Asier Corera / Producció executiva: Pio Ortiz de Pinedo / Comunicació: Irene Zarrabeitia

Calendari i Sessions

Dijous
04
jul
18:30 h
 
Des de
12 €
Divendres
05
jul
18:30 h
 
Des de
12 €

Vídeos

Activitats relacionades
Nanuq_Cia Voël Comprar
2024/25
Nanuq
Cia. Voël
Del dj. 11.07.24 al dv. 12.07.24 | 18:30 h
Familiar Circ
Grec
Programació
Vai Via2_Xirriquiteula Comprar
2024/25
Vai via
Cia. Xirriquiteula Teatre / ZeBU
Del dj. 18.07.24 al dv. 19.07.24
Familiar Teatre
Grec
Programació