//8 de setembre 2023//

Entre la tradició i la contemporaneïtat
Taller de dansa per a públic no professional amb Verònica Hernández Royo i Xavier Gumà

Verònica Hernández Royo i Xavier Gumà imparteixen un taller de dansa i moviment per a públic no professional que fusiona els llenguatges de la dansa d’arrel, danses urbanes i dansa contemporània.

Durant les quatre sessions, es durà a terme un escalfament intensiu amb tècniques del gaga, per desenvolupar la consciència corporal prèvia a l’exercici físic. També es faran diferents exercicis de danses urbanes, amb un èmfasi especial en el bounce, el shaking i les dissociacions. Es treballaran alguns passos bàsics de la dansa d’arrel per poder-los fusionar amb les tècniques urbanes i contemporànies.

El taller finalitzarà amb un treball del repertori coreogràfic de Flor de maig, la peça més representativa de la parella coreogràfica que dirigeix el taller, amb l’objectiu de reunir en una coreografia tot el treball previ.

El taller se celebrarà els dies 20, 27 de setembre, 4 i 11 d’octubre de 2023, de 20h a 21.30h a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Per inscriure’s cal enviar una sol·licitud al correu admin@sat-teatre.cat

  • Dates: 20, 27 de setembre, 4 i 11 d’octubre
  • Horaris: 20h a 21.30h
  • Ubicació: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona
  • Preu: 5 €
  • Inscripcions: admin@sat-teatre.cat

Taller organtizat pel SAT! Teatre en el marc del projecte Aliansat
Col·labora: