Dansa contemporània

ALIANSAT21

Cia. Jacob Gómez + Cia. Manuel Rodríguez + Cia. UNAIUNA + Cia. Kiko López

22 d’octubre
Horari: 20h 
Durada: 60 min
Preu: 15,50€

*Debat postfunció organitzat per Recomana.cat

Fecha

22 oct. 2021

Horario

22 d'octubre
22:30 - 23:30

Coste

15,5

Etiquetas

Dansa

ALIANSAT21

COMPRAR

Dansa contemporània

ALIANSAT21

Cia. Jacob Gómez + Cia. Manuel Rodríguez + Cia. UNAIUNA + Cia. Kiko López

22 d’octubre
Horari: 20h 
Durada: 60 min
Preu: 15,50€

*Debat postfunció organitzat per Recomana.cat

ALIANSAT 21 dona nom a una sessió de quatre peces de dansa contemporània amb llenguatges singulars. Quatre  visions divergents sobre la dansa. Quatre companyies que han teixit una connexió especial.

Es podran veure les peces següents:

Un niño, Cia. Jacob Gómez (10′)

Un cos solitari a l’escenari es mou entre veus alienes que apareixen i desapareixen i intenten recordar-li alguna cosa. Aparenta, interpreta, sent i balla. Un micròfon li recorda la maduresa.
Jacob Gómez investiga i es pregunta què queda en nosaltres avui en dia de la nostra infantesa. Ell vol ser un nen per sempre.

Fitxa artística: Direcció i interpretació: Jacob Gómez / Arrenjaments musicals: Albert Galindo

Entertainmentel capítulo I: Mandala (treball en procés), Cia. Manuel Rodríguez (15’)

Entertainment és un projecte format per tres representacions gràfiques arquetípiques: Mandala, Fractal i Tòtem. Tres capítols que transmuten cap al terreny físic que generen els cossos i conflueixen a l’espai fronterer entre l’estat contemplatiu i el seu antagonista: l’entreteniment. Aquesta alquimia perceptiva reflexiona i replanteja les diferents projeccions i refraccions del cos a la nostra pròpia experiència cognitiva contemporània, afectada principalment per qüestions com la tecnologia i els nous canals de comunicació.

Fitxa artística: Creació i interpretació: Manuel Rodríguez / Música: Aire / Text: Inés Muñozcano i Manuel Rodríguez / Assessorament dramatúrgic: Roberto Fratini / Peça recolzada i produïda per ELAMOR

Goosebumps, Cia. UNAIUNA (15′)

Quan la música i el llum s’encenen, el cos es comença a moure de forma inevitable, amb l’objectiu d’alliberar endorfines. És la fórmula per trobar el plaer, un anhel de transcendència mitjançant un camí d’introspecció que va lligat a un moviment instintiu i sensorial, una evocació de benestar, captada i generada pels músculs, pels ossos, per la pell, i evidentment, per la ment. Quan acaba tot, el cos per inèrcia segueix en moviment, pendent d’aquesta recerca constant de l’auto plaer.

Fitxa artística: Coreografia: Laura Lliteras i Marina Fullana / Interpretació: Laura Lliteras, Marina Fullana i Oscar Pérez / Música: Rodrigo Rammsy, “Vals de les Flors” (Txaikovski) / Vestuari: Valleriola

Wiwbak, Cia. Kiko López (10′)

Wiwbak és joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge interior per cercar la bellesa d’allò humà.

Fitxa artística: Direcció i dramatúrgia: Marta Hernández i Oriol Casals / Interpretació: Kiko López / Col·laboració especial: Zero en conducta

 

ABONAMENT

*Si compres l’abonament del Festival Dansat podràs accedir a dos dels espectacles programats dins del festival per només 16€.

També et pot interessar

Alma

LaBú Teatre
21 de maig
Properament..

Go to Top