// 21 abril 2023 //

El SAT! Teatre ja forma part de la xarxa d’entitats adherides al programa Bo Cultural Jove, una ajuda directa de 400€ als qui fan 18 anys per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals.

Què és el Bo Cultural Jove?

El Ministeri de Cultura i Esport ofereix un Bo Cultural a totes les persones joves que han fet els 18 anys el 2022. Es tracta d’una ajuda directa de 400€ que es pot sol·licitar en línia i que permetrà gaudir durant 12 mesos de productes i activitats culturals.

D’aquests 400€, 200€ estan destinats a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals. El SAT! està adherit a aquest programa i, per tant, ja es pot fer servir el bo per bescanviar-lo per entrades i abonaments per als nostres espectacles.

Com funciona?

Després de sol·licitar el Bo Cultural Jove, s’entregarà un carnet amb l’autorització. Amb aquesta targeta, es podrà fer el pagament a les taquilles del SAT!

Els joves disposaran d’una targeta de prepagament, assimilable a una targeta bancària, operativa única i exclusivament als establiments culturals prèviament adherits al programa, i que compleixin els requisits establerts.

Més informació: https://bonoculturajoven.gob.es/