Tanca la 19 edició del Fica’t al SAT! amb una alta participació

El passat divendres, 20 de maig, es va celebrar la clausura de la 19 edició del Fica’t al SAT! L’aparador d’arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu.

La de la temporada 2021-2022 ha estat una edició d’una alta participació, tant pel que fa a companyies com a públic. Un total de 10 funcions, celebrades des del 21 de gener fins al 13 de maig, han sumat 1732 espectadors, que representen un 47% d’ocupació i fan d’aquesta l’edició que més públic ha atret des que el Fica’t es fa en format de 9 o 10 funcions.

L’acte ha comptat amb l’actuació del pallasso Pere Hosta, que ha donat pas a l’entrega de diplomes a les companyies participants: Esbart Maragall, L’Avançada, Lana in red, GATS, Umbral Depart, Tr@mpa, Petit Comitè, Naia, El Magatzem Escola de Dansa i Rosa-Luxemburg i la Lírica de Sant Andreu, que van actuar fora de concurs.

“NUeS”, de l’Esbart Maragall i “Somnis només”, de la Cia. El Magatzem han estat guardonats ex aequo amb el Premi al Millor Espectacle. El Segon Premi se l’ha endut la Cia. Teatre Naia, pel seu espectacle “No és tan fàcil”. I finalment, Petit Comitè, ha estat reconeguda amb el Premi Especial del Jurat, pel seu espectacle AcompaSAT.

Agraïm la participació tant del públic, com de les companyies, del Districte de Sant Andreu, així com dels cinc membres del Jurat: Jesús Manzano, Yolanda Díaz, Brisa Ronda, Carles Cuní i Carme Abril.