Cap butaca buida. Dissabte 16 de març, omplim els teatres!

El SAT! Teatre participa a la campanya Cap butaca buida per omplir els teatres el proper 16 de març. Volem convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques, un repte col·lectiu i un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques amb voluntat de convertir-se en una celebració anual.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Al SAT! hi participem amb l’espectacle Hamelí, de la companyia lleidatana Xip Xap Teatre, una proposta per a un públic a partir de 4 anys, reconeguda amb el premi Drac d’Or Fecoll de la 32a Fira de Titelles de Lleida i del Jurat Infantil del Festival Titirijai 2021 (País Basc), que ofereix una mirada actualitzada sobre el conte popular. Una bonica oportunitat per reflexionar en família sobre la importància del sentit cívic.

El dia 16 us esperem al SAT! per celebrar plegats la Diada del Teatre a Catalunya.

Teatre i titelles familiar. Xip Xap

Hamelí, Cia. Xip Xap
+ informació i entrades

Més informació de Cap Butaca Buida aquí: https://www.capbutacabuida.cat/