//21 de febrer 2023//

El SAT! serà escenari del festival amb tres espectacles

El SAT! Teatre participa un any més al Dansa Metropolitana. Del 9 al 26 de març el festival agrupa 12 municipis de l’àrea metropolitana al voltant de la dansa, amb més de tres-centes activitats i 118 espectacles programats. Dansa Metropolitana, en la seva sisena edició, s’ha consolidat ja com un dels festivals de dansa de referència de l’estat. Configura una proposta diversa, que engloba companyies de reconeixement internacional i companyies emergents, així com una gran varietat d’estils, des de la dansa contemporània, urbana, clàssica i neoclàssica fins al flamenc.

Beneath, Thomas Noone DanceBeneath, Thomas Noone Dance

A l’escenari del SAT! s’hi podran veure tres espectacles. Els dies 17 i 18 de març Thomas Noone Dance estrena Beneath, una nova proposta, increïblement visual i física, que ens descobreix l’animal obscur que habita en cada un de nosaltres.

El nou espectacle de la companyia de Thomas Noone destaca per la seva plasticitat i fisicalitat, inspirada en l’observació dels límits que la societat imposa en l’ús de l’espai. Una sèrie de trios, cada un amb una textura visual i emocional diferent, que es desenvolupen en un espai dominat per una escultura de llum triangular. Beneath fa referència a les normes i interpretacions que governen l’acció, a allò subjacent a cada gest, al fons més obscur de cada un de nosaltres.

+ informació i entrades

La casa vacía, Proyecto Larrua

Els dies 23 i 24 de març Proyecto Larrua, companyia participant al programa Aliansat 2023-2024, presenta La casa vacía, una reflexió sobre l’amor, la fragilitat del cos i l’art que uneix dansa i teatre documental.

La nova peça transdisciplinar de Proyecto Larrua uneix dansa i teatre documental. La primera exposició post mortem d’una reconeguda artista i una entrevista documental a la dona que va ser la seva parella. Viatjar a través de les seves obres és navegar per les històries que les uneix i submergir-se en el buit de la seva desaparició. Una invitació a la contemplació.

+ informació i entrades

Les Autres, Anton Lachky Company

Finalment, els dies 25 i 26 de març la companyia belga Anton Lachky Company porta al SAT! Les Autres, un espectacle ple de precisió, fervor i passió en què els ballarins cometen el més rebel de tots els actes: deixar-se fascinar per la vida.

Quatre persones viuen en un món estranyament aïllat. Un infern fet de plàstic, absolutament desproveït d’altres éssers humans. Els seus habitants aconseguiran alliberar-se d’aquesta existència monòtona i lúgubre? Voldran fer-ho?

+ informació i entrades

*Amb l’abonament Dansa SAT! gaudeix de 2 espectacles per 19,20€