//novembre 2023//

El Festival elPetit, on la imaginació emprèn el vol

De l’11 al 26 de novembre elPetit, el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància celebra la seva 19a edició. elPetit arriba aquest any a 29 espais de 13 ciutats del territori amb una programació transversal i accessible que inclou una vintena de propostes artístiques per a infants de 0 a 5 anys i les seves famílies.

Sota l’eslògan ‘El Festival elPetit, on la imaginació emprèn el vol’ el festival es reivindica com un espai generador d’encontres artístics de qualitat, contemporanis, que aposten per nous llenguatges i el talent emergent, una proposta cultural única que aplega un gran ventall de propostes nacionals i internacionals.

El festival també esdevindrà un punt de trobada professional obert a artistes i professionals del sector de la cultura i l’educació l’acció social i la salut amb el VIII Encontre Internacional d’Arts per a la (Primera) Infància, el 17 i 18 de novembre.

El SAT! serà un any més seu del Festival i acollirà un espectacle musical de proximitat i una instal·lació per a primera infància i a més, dos tallers per a famílies, un al teatre i un a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Trobeu a continuació tota la informació:

Espectacles:

El cau dels sentits
elPetit & Imaginart
18 i 19 de novembre
Ds. 17h i 18h i Dg. 10.30h, 12h i 17h
Instal·lació
De 0 a 2 anys

Concert per a nadons: el millor dels 25 anys
Cia. Musicalmente (Portugal) – Paulo Lameiro
25 de novembre
Ds. 10.30h i 12h
Música
De 0 a 3 anys

Tallers:

Anem a buscar textures!
Taller per a famílies
al SAT! Sant Andreu Teatre
de 2 a 5 anys
60 minuts
16 de novembre, 17.30h

Taller per a famílies
Paulo Lameiro | Portugal
a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
de 3 a 18 mesos
45 minuts
24 de novembre, 17h