Educació Infantil i Cicle Inicial / Anglès / Teatre d’ombres

THE FROG PRINCE

Cia. Animamundi Teatre

6 i 7 de maig 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 40 min
Idioma: Anglès
Preu: 7€

The Frog Prince Cia. Animamundi

Fecha

07 maig 2024

Horario

6 i 7 maig 2024
12:00 - 13:50

Coste

7€

Etiquetas

Infantil,
Primària

The Frog Prince

RESERVAR

Educació Infantil i Cicle Inicial / Anglès / Teatre d’ombres

THE FROG PRINCE

Cia. Animamundi Teatre

6 i 7 de maig 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 40 min
Idioma: Anglès
Preu: 7€

Froggy is a common little frog and like all frogs he spends the day catching flies and swimming in the pond. But today Froggy is sad! Sometimes I dream that a princess gives me a kiss! And that I become a real prince! But I’m not an enchanted prince, I’m just a little frog! And I’m only good at swimming and catching flies! I feel useless! But sometimes dreams come true, because today a princess appears by the pond!

→  From Chinese shadows and pictures made in sand we will discover the water cycle in nature, and some of the animals, insects and plants that live inside or close to the water. We will also learn to accept who we are and to believe in ourselves!

A la bassa del riu hi viu la granota Froggy, que es passa el dia caçant mosques i capbussant-se a la bassa. Avui en Froggy està trist i s’ha quedat rumiant a l’hamaca. Somia que és un príncep encantat i que amb el petó d’una princesa es converteix en un príncep de debò! Per estrany que sembli, a vegades els somnis es fan realitat. Avui, al costat de la bassa, apareixerà una princesa.

→  Amb ombres xineses i dibuixos fets en sorra, descobrirem la rica vida dels rius i els seus entorns. Amb el protagonista aprendrem a valorar-nos i acceptar-nos tal com som.

Fitxa artística
Guió original i direcció: Kerstin von Porat / Interpretació i manipulació: Emil Gutiérrez von Porat i Kerstin von Porat / Música: Kerstin von Porat

També et pot interessar

No hay eventos!