placeholder

La casa més petita

Cia. Campi qui pugui

Cicles escolars Educació Infantil

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

dijous, 16 de novembre

14, 15, 16 de novembre 2023

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

Cicle Mitjà i Superior / Teatre

LA CASA MÉS PETITA

Cia. Campi Qui Pugui

14, 15, 16 de novembre 2023
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 60 min
Idioma: Català
Preu: 7€

Amb una maleta, un petit pomer i el desig de tornar aviat, la Bettina deixa enrere casa seva per descansar del soroll de les bombes i de la por que li provoca la guerra. En arribar a la seva nova casa s’adona que res és com s’imaginava. La Norma, una nena més gran en la mateixa situació, l’acompanyarà en aquesta història, construint entre les dues una amistat que els permetrà fer front a les dificultats que viuen les nenes i nens refugiats després d’abandonar les seves cases.

? Un espectacle que aborda la incertesa que viuen els infants refugiats, lluny dels seus llocs d’origen. En una situació tan complexa una abraçada pot convertir-se en la casa més petita, en una llar.

Fitxa artística
Direcció: Rosa Díaz (La Rous Teatro) / Idea original: Yarleku Teatro / Interpretació: Cristina Garcia i Aitana Giralt o Alícia Buil / Autoria del text original: Maialen Díaz / Traducció i adaptació: Xavier Manuel i Cristina Garcia / Disseny escenografia: David Lainez / Construcció escenografia: Jordi Pedrós i Joan Pena / Vestuari: Goretti Herrero / Música: Asier Fernandez i Eneko Anaut / Il·luminació: Marc Espinosa / Producció: Cia. Campi Qui Pugui

 
 

Calendari i Sessions

Dijous
16
nov
 
 
Finalitzat