placeholder

Safari

Cia. La Baldufa

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

dimecres, 17 de gener

15, 16 i 17 gener 2024

Documents
Finalitzat
2023/24
Compartir

Descripció

 

 

 

Educació Infantil i Cicle Inicial / Teatre 

SAFARI

Cia. La Baldufa

15, 16, 17 i 18 de gener 2024
Horaris: 9.45h i 11.15h
Durada: 47 min
Idioma: Català
Preu: 7€

Ha desaparegut el lleó! Per intentar resoldre aquesta misteriosa situació, els investigadors Pinyot i Carabassot es desplacen a la sabana. Pregunten a la girafa, al mico, a l’elefant, al cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. El cocodril i la resta d’animals li fan la guitza. Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

? A partir del comportament del cocodril i el lleó, de la girafa, el mico i l’elefant, els espectadors podran reflexionar sobre la qüestió de fons: el bullying.

Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la infància i la joventut 2020

Fitxa artística
Autoria: La Baldufa i Ramon Molins / Direcció: Ramon Molins / Interpretació: Enric Blasi o Emiliano Pardo (Pinyot) i Carles Pijuan o Ferran López (Carabassot) / Música: Òscar Roig / Disseny il·luminació: Miki Arbizu / Disseny escenogràfic i de vestuari: Carles Pijuan / Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López i Carles Pijuan / Confecció del vestuari: Olga Cuito / Tècnic de so i il·luminació: Anjos Fernández / Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo i Amàlia Atmetlló

 
Vídeo de l’espectacle
 
La companyia diu…
 
 

Calendari i Sessions

Dimecres
17
gen
 
 
Finalitzat