El Festival El Més Petit torna, i ara també puja als núvols!

//04 de novembre 2020//

Arriba el Festival El Més Petit!
Del 14 al 29 de novembre

Un any més el SAT! participa a El Més Petit, el Festival d’Arts per a espectadors de 0 a 5 anys, que es portarà a terme entre els dies 14 i 29 de novembre. Aquest any, en la seva 16a edició, el Festival presenta una novetat important: s’estrena el Petit als núvols, una secció digital que agruparà des d’experiències artístiques fins als tallers dels programes de formació Mestres que es Mouen i Artistes que es Mouen. Aquest nou espai en línia també acollirà les conferències i debats del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 de novembre de forma completament virtual.

Recordem que al SAT! hi ha programats en el marc del Festival els espectacles Silver Drops (21 i 22 de novembre) i Söns (29 de novembre).

Més informació del Festival El Més Petit: https://elmespetitdetots.cat/ca/inici/

PETIT ALS NÚVOLS per a famílies: 

Petit als núvols us proposa participar en tres experiències artístiques creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya. Es tracta de Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers. Per accedir-hi caldrà que adquiriu un codi, pel preu de 10€, amb el qual podreu visualitzar les tres creacions, així com les conferències del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.

Més informació Petit als núvols: https://elmespetitdetots.cat/ca/petit-als-nuvols-2-2/ 

ENTRADES PETIT ALS NÚVOLS
Per |2020-11-05T11:18:07+00:005 de novembre de 2020|Activitats i formació, noticies|0 Comentaris