//24 de novembre 2020//

Oberta la convocatòria per a companyies professionals de dansa per participar en el projecte ALIANSAT de la temporada 2021-2022

L’ALIANSAT és un projecte de dos anys de durada organitzat pel SAT!, N54 Produccions SL i dirigit a companyies professionals de dansa.

El projecte va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de crear sinèrgies, intercanvis i complicitats per tal d’optimitzar i afavorir la creació artística, la gestió, l’exhibició i la creació de nous públics. En aquest sentit, l’ALIANSAT proporciona a les companyies residències tècniques i artístiques, difusió, ajuda a la contractació i vincles amb altres sales.

Després de tres edicions del projecte ALIANSAT el SAT! vol seguir mantenint aquesta aliança entre companyies professionals de dansa i la mateixa sala pel que fa a la línia de programació de dansa. L’objectiu és que s’esableixi una relació útil tant per a l’artista com per a la pròpia entitat per a facilitar la creació i desenvolupament de les produccions i per estimular i satisfer el públic del teatre.

Per això des del SAT! seleccionarem a sis companyies de dansa professional establertes a Catalunya i legalment constituïdes per participar en el projecte ALIANSAT 2021-2022. 

Per participar-hi cal enviar la sol·licitud al correu aliansat@sat-teatre.cat. La data límit és el dia 20 de desembre, 2020.

Consulteu les bases del projecte aquí: