SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > Jo soc d’aquí

Dansa. A partir de 10 anys.

JO SOC D’AQUÍ

Cia. Roseland Musical

19 i 20 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 60 min
Sense text
Preu: 12 €

Jo soc d'aquí, Cia. Roseland Musical

Més informació

COMPRAR

Data

20 jul. 2023
Caducat!

Hora

19 i 20 de juliol
19:15 - 20:15

Cost

12.00€

Etiquetes

Dansa,
Familiar

Jo soc d’aquí

Dansa. A partir de 10 anys. 

JO SOC D’AQUÍ

Cia. Roseland Musical

19 i 20 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 60 min
Sense text
Preu: 12 €

> Un espectacle ple d’energia i color que parteix d’una pregunta i, sobretot, d’una resposta: “I tu, d’on ets? Jo soc d’aquí”

> Diferents estils de dansa i música i unes projeccions immersives construeixen el retrat d’un grup de veïns que, malgrat les seves diferències, conviuen i teixeixen lligams comunitaris

La interculturalitat que enriqueix el nostre país es veu clarament en qualsevol escola o institut de Catalunya. La globalització i les transformacions sociopolítiques dels últims anys han fet que, des de fa temps, gent amb orígens ben diversos neixi, visqui i treballi arreu del territori. Aquesta diversitat que és tan present al metro, al carrer, en una aula o a qualsevol pati d’escola no sempre queda representada en els escenaris del teatre.

El teixit social ha canviat i per evidenciar aquest nou paradigma i treballar en la igualtat d’oportunitats, Jo soc d’aquí parteix de l’aliança artística entre la directora i coreògrafa barcelonina Marta Almirall i la ballarina barcelonina d’origen senegalès Anna Mbengue. S’hi afegeix un equip de ballarins i músics residents a Catalunya i amb orígens ben diferents. A més a més, la creació de l’espectacle ha estat enriquida amb les trobades regulars amb un grup d’adolescents de Nou Barris que han aportat una mirada externa al muntatge.

Diferents estils de dansa i de música dialoguen i s’entrellacen, i donen a conèixer aquest conjunt de veïns i veïnes que es troben entre terrats, finestres, patis, galeries, balcons i habitatges, oberts a la connexió i a la comunicació. Unes projeccions immersives d’aquest pati barceloní ens acompanyaran i construiran l’escenari d’un espectacle ple d’energia i de color. Descobrirem com la barreja de cultures i d’orígens enriqueix l’escena, la ciutat… i a nosaltres mateixos. Al voltant de tot això, l’espectacle es construeix sobre una pregunta, però sobretot sobre una resposta: “I tu, d’on ets? Jo soc d’aquí”.

Una coproducció de Grec Festival de Barcelona i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Un projecte en el marc de l’«Eix singular d’arts escèniques», dins de Caixa d’Eines, part del programa Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona

Fitxa artística
Un projecte de Marta Almirall i Anna Mbengue / Direcció artística: Marta Almirall / Coreografia: Creació col·lectiva / Repetidora i ajudant de coreografia: Anna Mbengue i Anna Planas / Mirada externa: Alumnes de l’Institut Turó de Roquetes / Intèrprets: Anna Mbengue, Maragda Induráin  Yahya Sarr ‘Dave’, Marta Gómez, Guillem Ripoll, Míriam Salvador i Amanita Diao ‘Mamy’ / Composició musical: Oscar Tylor ‘Opoku’ i Ismael Bamba (Col·lectiu Jokkoo) / Visuals/escenografia: Román Cadafalch i Rubén Carrillo / Masterització i efectes: Xavi Oró / Disseny i confecció de vestuari: Marcela Salgado, Montse Ginesta i Roseland Musical / Disseny d’il·luminació: Andreu Fàbregas / Tècnica de llum: Gemma Abellán / Tècnic de vídeo: Rubén Carrillo / Producció: Clara Soler Mañé i Silvia Framis / Ajudant de producció: Katarina Gbric / Difusió i comunicació: Silvia Framis / Producció: Roseland Musical

*Amb aquest abonament podràs gaudir de 2 dels espectacles del Grec programats al SAT! per 19,20€

Espectacle gratuït amb el carnet del Super3. Entrades limitades!
El nen/a amb el carnet ha d’anar acompanyat d’un adult que compri entrada (màxim 4 nens/es per adult, amb vincle familiar). El dia de la funció caldrà presentar el carnet del Super3 per accedir a la sala.

També et pot interessar

Properament..

Go to Top