SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > Jo soc d’aquí

Dansa. A partir de 10 anys.

JO SOC D’AQUÍ

Cia. Roseland Musical

19 i 20 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 60 min
Sense text
Preu: 12 €

Jo soc d'aquí, Cia. Roseland Musical

Fecha

20 jul. 2023

Horario

19 i 20 de juliol
19:15 - 20:15

Coste

12.00€

Etiquetas

Dansa,
Familiar

Jo soc d’aquí

Dansa. A partir de 10 anys. 

JO SOC D’AQUÍ

Cia. Roseland Musical

19 i 20 de juliol
Horari: Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 60 min
Sense text
Preu: 12 €

> Un espectacle ple d’energia i color que parteix d’una pregunta i, sobretot, d’una resposta: “I tu, d’on ets? Jo soc d’aquí”

> Diferents estils de dansa i música i unes projeccions immersives construeixen el retrat d’un grup de veïns que, malgrat les seves diferències, conviuen i teixeixen lligams comunitaris

La interculturalitat que enriqueix el nostre país es veu clarament en qualsevol escola o institut de Catalunya. La globalització i les transformacions sociopolítiques dels últims anys han fet que, des de fa temps, gent amb orígens ben diversos neixi, visqui i treballi arreu del territori. Aquesta diversitat que és tan present al metro, al carrer, en una aula o a qualsevol pati d’escola no sempre queda representada en els escenaris del teatre.

El teixit social ha canviat i per evidenciar aquest nou paradigma i treballar en la igualtat d’oportunitats, Jo soc d’aquí parteix de l’aliança artística entre la directora i coreògrafa barcelonina Marta Almirall i la ballarina barcelonina d’origen senegalès Anna Mbengue. S’hi afegeix un equip de ballarins i músics residents a Catalunya i amb orígens ben diferents. A més a més, la creació de l’espectacle ha estat enriquida amb les trobades regulars amb un grup d’adolescents de Nou Barris que han aportat una mirada externa al muntatge.

Diferents estils de dansa i de música dialoguen i s’entrellacen, i donen a conèixer aquest conjunt de veïns i veïnes que es troben entre terrats, finestres, patis, galeries, balcons i habitatges, oberts a la connexió i a la comunicació. Unes projeccions immersives d’aquest pati barceloní ens acompanyaran i construiran l’escenari d’un espectacle ple d’energia i de color. Descobrirem com la barreja de cultures i d’orígens enriqueix l’escena, la ciutat… i a nosaltres mateixos. Al voltant de tot això, l’espectacle es construeix sobre una pregunta, però sobretot sobre una resposta: “I tu, d’on ets? Jo soc d’aquí”.

Una coproducció de Grec 2023 Festival de Barcelona i de Roseland Musical

Un projecte dins del marc “Eix singular d’arts escèniques”, part de “Caixa d’eines”, dels programes de Cultura i Educació del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona

Fitxa artística
Idea del projecte i direcció coreogràfica: Marta Almirall, Anna Mbengue / Direcció artística: Marta Almirall / Coreografia: creació col·lectiva / Repetidora i ajudant de coreografia: Anna Planas / Mirada externa: alumnes de l’Institut Turó de Roquetes de Barcelona / Interpretació: Anna Mbengue (ballarina de dansa africana), Maragda Induráin (ballarina de dansa contemporània i acrobàcia), Yahya Sarr Dave (ballarí de dansa urbana i afrobeat), Marta Gómez (ballarina de dansa urbana), Guillem Ripoll (ballarí de dansa contemporània i urbana) / Composició musical: Oscar Taylor Opoku, Ismael Bamba (Col·lectiu Jokkoo) / Visuals i escenografia: Roman Cadafalch / Disseny i confecció de vestuari: Marcela Salgado / Disseny d’il·luminació: Andreu Fàbregas / Tècnica de so i de llum: Gemma Abellán / Cap de producció: Clara Soler / Difusió i comunicació: Silvia Framis / Producció: Roseland Musical

*Amb aquest abonament podràs gaudir de 2 dels espectacles del Grec programats al SAT! per 19,20€

Espectacle gratuït amb el carnet del Super3. Entrades limitades!
El nen/a amb el carnet ha d’anar acompanyat d’un adult que compri entrada (màxim 4 nens/es per adult, amb vincle familiar). El dia de la funció caldrà presentar el carnet del Super3 per accedir a la sala.

També et pot interessar

Properament..

Go to Top