SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > Dios es una palabra

Dansa teatre

DIOS ES UNA PALABRA

Cia. Laboratorio de creación Andrés Waksman & Alas

22, 23 i 24 de setembre 2023
Horari: Dv., Ds. i Dg. 20h
Durada: 70 min 
Preu: 18€

Dansa Teatre Laboratorio de creación Andrés Waksman & Alas

Més informació

COMPRAR

Data

24 set. 2023
Caducat!

Hora

22, 23 i 24 de setembre
21:30 - 22:30

Cost

18.00€

Etiquetes

Dansa

Dios es una palabra

Dansa teatre

DIOS ES UNA PALABRA

Cia. Laboratorio de creación Andrés Waksman & Alas

22, 23 i 24 de setembre 2023
Horari: Dv., Ds. i Dg. 20h
Durada: 70 min 
Preu: 18€

Dios es una palabra planteja un nou món, un re-inici de la matèria. Invoca la paraula DÉU per donar forma a tot el que permet; quan hi és i quan no hi és, quan canvia de lloc i sacseja el cos, l’ànima i la imaginació. Un ritual escènic amb una poètica que ens convida a obrir altres realitats.

Al llarg de la seva trajectòria, Andrés Waksman & Alas han desenvolupat un llenguatge propi de dansa teatre i teatre físic que els ha permès plasmar la naturalesa humana i el seu misteri, reflexionar sobre la vida i la mort, l’amor i el desamor i diferents variacions sobre la tragicomèdia que és viure en aquest món. El laboratori aglutina intèrprets amb trajectòries diverses en el món de les arts i junts participen d’un procés d’investigació i formació de dos anys de durada.

Peça en 3 actes: La llegada; Casa Dios; Silencio

Fitxa artística
Direcció: Andrés Waksman / Creació, interpretació i co-producció: Carlos Ibero, David Vila, Déborah Brime, Else Lejamtel, Gloria Mestre, Jorge Carreño, Juan Bustamante, Juanjo Alcázar, Júlia Puigcarbó, Marha Echavarria, Mauricio Jara, Miguel Diez, Montse G Romeu, Quim Martinez, Soledad Sendin i Xavier Gimeno / Composició musical, violí i electrònica: João Silva / Composició musical, veu i efectes: Paula Pintos i Costanza Paternó / Disseny i realització de vestuari: Pascal Wyrobnik amb la col·laboració d’Eugenia Gusmerini, Daniela Luna i Pere Peris / Il·luminació: Conrado Parodi / Ajudantia de direcció: Linn Johansson / Tècnic de so: Rodrigo Rammsy / Fotografia: Ana Belén Jarrín / Gràfica: Wassabi Stereo Design / Vídeo: Eduardo Lamas / Comunicació: Roberto Tarín / Producció: Botxi Otaño – A. Waksman / Ajudantia de direcció: Linn Johansson / Vestuari: Pascal Wyrobnik / Il·luminació: Conrado Parodi / Tècnic de so: Rodrigo Rammsy / Fotografia: Ana Belén Jarrín / Producció: Botxi Otaño – Alas – Alas / Agraïments: Wassabi Stereo Design

També et pot interessar

Properament..

Go to Top