Per conèixer de primera mà els perquès d’un espectacle de dansa i aprofundir en el seu contingut, al SAT! organitzem col·loquis amb les companyies després de la funció. Un moderador o un expert crític convidat condueixen el col·loqui entre els espectadors i els coreògrafs i ballarins. Al final s’obre un torn de preguntes i qüestions a l’audiència perquè tothom pugui preguntar el que més li interessi!

Els col·loquis tenen lloc al vestíbul del teatre uns minuts després del final de la funció.

Aquests són els col·loquis programats per la present temporada:

– Divendres, 9 de setembre després de Meohadim, de la Cia. Jacob Gómez. Col·loqui amb la companyia conduït per Recomana.cat.

– Dijous, 20 d’octubre després de Diàlegs Aliansat, de les companyies vinculades al projecte Aliansat 21-22. Col·loqui amb les companyies conduït per Sara Esteller, crítica de Recomana.cat.

– Divendres, 21 d’octubre després de Papillon, de la Cia. Àngel Duran. Col·loqui amb la companyia conduït per Oriol Puig Taulé, crític de Recomana.cat.

– Dissabte, 22 d’octubre després de En proceso, de la Cia. Roots. Col·loqui amb la companyia conduït per Moisés “Moe”, membre del col·lectiu Iron Skulls.

– Diumenge, 23 d’octubre després de Lua°, de la Cia. Ancorae Danza. Col·loqui amb la companyia conduït per Jordi Bordes, crític de Recomana.cat.

– Divendres, 25 de novembre després de Me parece que sufro lo que en mi profesión llaman nostalgia, de la Cia. Javier Ara i Enrique López. Col·loqui amb la companyia conduït per Júlia Vernet, crític de Recomana.cat.

– Divendres, 16 de desembre després de Chorus, de la Cia. Gaston Core. Col·loqui amb la companyia conduït per Oriol Puig Taulé, crític de Recomana.cat.

– Divendres, 17 de març després de Beneath, de la Cia. Thomas Noone Dance. Col·loqui amb la companyia conduït per un crític/a de Recomana.cat.

– Dijous, 23 de març després de La casa vacía, de la Cia. Proyecto Larrua. Col·loqui amb la companyia conduït per un crític/a de Recomana.cat.

– Dissabte, 25 de març després de Les autres, de la Cia. Anton Lachky. Col·loqui amb la companyia conduït per un crític/a de Recomana.cat.

– Dissabte, 22 de d’abril després de Somos, de la Cia. Lookatthingsdifferent. Col·loqui amb la companyia conduït per Oriol Puig Taulé, crític de Recomana.cat.

Col·labora:

Estrella Damm