placeholder

Hop Sant Andreu 2022

Varias compañías

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon´93 345 79 30 o al 650 259 082 .

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

Per reservar els espectacles de Teatre i Literatura i sol·licitar la guia pedagògica, cal descarregar-se aquest formulari i enviar-lo omplert a teatreiliteratura@teatredeponent.com

 

Política de cancel·lació

En cas que l’escola hagi de cancel·lar la reserva per causes alienes al SAT! caldrà que ho notifiqui al teatre via correu electrònic (montse@sat-teatre.cat) fins a quinze dies abans de la data de la funció, sense dret a retorn de la bestreta de la reserva. Passat aquest termini l’escola haurà d’abonar la totalitat de l’import de les entrades reservades.

sábado, 22 octubre | 12:00 h
Género Danza
Finalizado
2022/23
Compartir

Descripción

Danzas urbanas

HOP SANT ANDREU 2022

Varias compañías

22 de octubre                                                               
Horario: S. 12h
Gratuito
Plaça de Can Fabra

¡Descubre de primera mano las múltiples dimensiones de la danza y la cultura urbana! Creadores de Barcelona se citan en el barrio de Sant Andreu para mostrar sus ritmos energéticos y espectaculares.

Hop Sant Andreu es una plataforma de exhibición y un espacio de encuentro para el impulso y desarrollo de los diferentes estilos de danza urbana, organizado conjuntamente por el SAT! Sant Andreu Teatre y la Asociación Cultural El Generador.

Actuaciones:

Happy Everything
Cia. Agnés Sales

Wiwbak
Cia. Kiko López

Nunca Bailaré Solo
Cia. Diego Garrido

Conexiones
Cia. Fabulous Funkers

Pulmon Beatbox

Presentador: Maykel

Calendario y sesiones

Sábado
22
oct
12:00 h
 
Finalizado