SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Música > Concert Anna Ferrer

Cicle EnciSAT!des

CONCERT ANNA FERRER

10 de gener
Horari: Dv. 21h
Entrada anticipada: 12€ / A taquilla: 14€
(Si compres labonament del Cicle EnciSAT!des podràs anar a tots els concerts per només 40€ -10€/entrada- o bé venir acompanyat/da a dos concerts del Cicle).

Concert Anna Ferrer

Fecha

10 gen. 2020

Horario

10 de gener
21:00 - 21:00

Coste

12€

Etiquetas

Música

Concert Anna Ferrer

COMPRAR

Cicle EnciSAT!des

CONCERT ANNA FERRER

10 de gener
Horari: Dv. 21h
Entrada anticipada: 12€ / A taquilla: 14€
(Si compres l’abonament del Cicle EnciSAT!des podràs anar a tots els concerts per només 40€ -10€/entrada- o bé venir acompanyat/da a dos concerts del Cicle).

Tel·lúria és el nom del primer disc en solitari de la cantant Anna Ferrer; però és molt més que un títol, és el concepte que recull tot allò que té gust de terra, a l’origen, a pur i autèntic. Com a projecte, és un homenatge a la terra natal de l’Anna Ferrer, l’illa de Menorca, amb un repertori en el qual conviuen cançons populars amb temes propis; però el seu amor pel contingut ancestral de les melodies tradicionals ha fet que Tel·lúria sigui, a més d’un disc, la seva forma d’entendre la música

Lletres de la seva pròpia autoria conviuen amb textos d’autors coneguts. Menorca, Catalunya… i ara Argentina. Durant el seu viatge a l’Argentina, a l’octubre de 2018, fa una gira per diversos llocs del país i coneix a músics d’allà, com Juan Quintero, amb els quals conviu i dels que aprèn melodies i textos que l’atrapen i que incorpora naturalment al seu imaginari.

També et pot interessar

No hay eventos!