Línies de programació2019-01-08T15:33:19+00:00

Línies de programació

Programació familiar2019-01-16T17:03:32+00:00
teatre familiar

Des dels seus inicis el SAT! aposta per la programació d’arts escèniques contemporànies per a infants en obert i també en campanya escolar. Però és a partir del 2012 que ens especialitzem en el públic familiar, basant-nos en quatre criteris: qualitat artística, valors, innovació i educació.

A partir del 2014 també hem inclòs en la programació anual un cicle d’espectacles especialment dirigits a la primera infància (espectadors de 0 a 5 anys), el Cicle Remenuts. Es tracta d’espectacles d’aforament reduït, on el públic seu a l’escenari i de durada entre 20 i 45 minuts.

Dansa2019-01-11T14:46:19+00:00
programació dansa

Un cop al mes el SAT! programa un espectacle de dansa contemporània per a públic adult – independentment dels espectacles de dansa per a public familiar -. Així el teatre esdevé un espai d’exhibició regular de dansa contemporània a la ciutat de Barcelona.

La línia de programació dansa compta amb l’assessorament artistic de Thomas Noone, coreògraf i ballarí resident al SAT!

Anualment el SAT! també organitza el Festival Dansat, el festival de dansa de Barcelona que compta amb companyies nacionals, internacionals, emergents i familiars, tallers i activitats paral•leles. Des del 2015, i a través del projecte ALIANSAT, fem una clara aposta per crear públics,  sinèrgies i donar suport a companyies de dansa contemporània joves i consolidades.

Fica’t al SAT!2019-01-11T15:11:25+00:00
Fica't al SAT!

Fica’t al SAT! és l’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu. A través d’aquesta mostra, el SAT! obre les portes als grups amateurs de tots els barris del Districte per tal que puguin exhibir els seus treballs en públic, més enllà dels seus equipaments, i en un escenari professional.

Les bases per participar al Fica’t al SAT! es publiquen el mes de setembre, en què s’obra la convocatòria i es reben les propostes. A finals d’octubre se seleccionen els projectes i es programa el calendari d’actuacions que són de gener a maig.

Cicle EnciSAT2018-12-12T16:52:49+00:00

El Cicle EnciSAT!, el cicle de música de Sant Andreu, va néixer l’any 2014 amb la voluntat d’apropar la música al barri de Sant Andreu de Barcelona mitjançant un seguit de concerts al SAT! Sant Andreu Teatre. Sota la direcció artística de Els Amics de les Arts i amb la producció de Pistatxo a les quatre primera edicions, cicle ha esdevingut un escenari del circuit català per on han passat artistes com Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Clara Peya, Judit Nedderman, Elena Gadel, Tomeu Penya, Sr. Chinarro, Mazoni, Sanjosex, Guillem Roma, Cybee, 9Son, Les Oques Grasses, El Quartet Melt, Anna Roig i l’ombra de ton Chien, Joan Rovira, Sara Pi, Xarim Aresté, Cesc Freixas o Gemma Humet, entre d’altres.

Suscríbete al newsletter