Veniu a jugar?

Aquesta temporada seguim pensant que anar al teatre amb els més petits de casa ha de ser una experiència encara més completa! Per això abans d’entrar a la funció us convidem de nou a jugar i descobrir nous jocs gràcies a la col·laboració de DAU Barcelona festival del jocTrígonosHABA i Korbo de Old Teddy’s Company i La Maquinària.

 

Apunteu-vos aquestes dates per gaudir d’una tarda perfecte de jocs i teatre:

 

5, 6, 12, 13, 19 i 20 de octubre i 1, 2 i 3 de novembre una hora abans dels espectacles Jojó de Cia. Borja- Ytuquepintas y Quotidiafonismes de Bufa&Sons.

Trígonos és un joc educatiu de construcció que desperta la curioistat i fomenta la creativitat i la capacitat de concentració.

 

  • Dissenyem estructures amb Korbo!

30 de novembre i 1, 6, 7, 8, 14 i 15 de desembre una hora abans de l’espectacle La Jana i els 3 ossos de Centre de Titelles de Lleida.

 

Korbo és una combinació de cubs creatius de rodes dentades que permet als nens i nenes aprendre principis senzills de mecànica al mateix temps que desenvolupen la imaginació especial i el pensament crític.

 

  • Cata de jocs amb HABA!

29 de febrer i 1, 7, 8, 14 i 15 de març una hora antes de l’espectacle El ratolí viatger de l’Estaquirot Teatre

 

Haba invita als més petits a descubrir els primers jocs de taula amb propostes dirigides als jugadors primerencs. Jugarem a pescar peixos  i  emmagatzemar fruita, participarem a una carrera de cotxes avançant amb els daus i construirem rascacels amb Rhino Hero.

 

9, 10, 16 i 17 de maig una hora abans de l’espectacle Corre Trufa! de Cia. Pentina el Gat.

La Maquinària

La Maquinària no és només una botiga, sinó un espai polivalent del barri de Sant Andreu en el qual, a part de vendre jocs, hi ha un espai de Ludoteca i ofereix cursos, tallers, torneigs, demostracions i presentacions de jocs de taula.

Per |2020-09-04T14:28:52+00:006 de setembre de 2019|noticies|0 Comentaris