Taller de dansa contemporània amb Miquel Barcelona

Ja pots inscriure’t al taller de dansa contemporània que el coreògraf Miquel Barcelona ofereix aquest octubre en el marc del Festival Dansat 2019.

“Creació en moviment” és un taller adreçat a totes aquelles persones interessades en introduir-se en la dansa contemporània. Es treballarà a partir de pautes de moviment i experiències guiades, i té com a objectiu la transformació. El coreògraf donarà espai al moviment individual alhora que aprofundirà en la intel·ligència del grup que es formi.

Miquel Barcelona, és un coreògraf i ballarí integrant del Projecte Aliansat 2019-21. Cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies de Barcelona. De tarannà obert i trajectòria multidisciplinar, en destaquen més de 15 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques, de la que en ressalten directors, coreògrafs i companys com Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Sol Picó, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres.

Dies: divendres 4, 11 i 18 d’octubre
Hora: De 19h a 21h
Preu: 30€
Inscripcions a: admin@sat-teatre.cat fins al 29 de setembre.
Cal dur roba còmode. 

 

Per |2019-09-18T15:17:42+00:0018 de setembre de 2019|Activitats i formació, noticies|0 Comentaris