Propostes digitals

//20 de novembre 2020//

El SAT! Sant Andreu Teatre llança propostes digitals per a gaudir en família

> Aquest cap de setmana activem la programació del SAT! en format digital.

> Zaquizamí, de Roberto G. Alonso, és la primera obra que les famílies podran veure des de casa a través del canal de Vimeo del SAT!.

> #teatraliSAT! anima als petits espectadors a convertir-se en els protagonistes de les xarxes socials del SAT!

Amb la suspensió de l’activitat als espais escènics anunciada pel Govern català el passat dia 29 d’octubre i la pròrroga que farà vigent la mesura fins el dia 23 de novembre, ens hem vist obligats a cancel·lar algunes funcions, reprogramar-ne d’altres i adaptar els nostres continguts a la situació actual.

Per mantenir viva la relació amb el nostre públic i per permetre que el teatre entri a casa dels espectadors, activem aquest cap de setmana la nostra oferta en format digital.

Obres senceres al Vimeo del SAT!

Com ja vam fer durant el període de confinament del mes de març, amb la complicitat de les companyies de teatre familiar que han passat pel teatre, el SAT! posem a disposició del públic el visionat d’obres senceres al nostre canal de Vimeo. La primera serà Zaquizamí, de la Cia. Roberto G. Alonso, que es podrà veure gratuïtament des d’aquest divendres, 20 de novembre, a les 10h, fins diumenge 23, a les 20h. Agraïm la col·laboració de la companyia i esperem que l’obra us agradi tant com a nosaltres!

ZAQUIZAMÍ

Cia. Roberto G. Alonso
Des de divendres 20 de novembre fins a diumenge 22 
A partir de 4 anys
60 minuts | sense text

> Un cant a la diversitat, a la solidaritat i a l’esperit de superació

> Un zaquizamí és aquell racó ple d’andròmines on van a parar els trastos vells. Cada cop que s’apaga el llum s’hi fa una festa i els seus habitants, que no es veuen però hi són, comencen a viure, a jugar, a somniar quan es pensen que no els senten… Psss…

Fitxa artística
Autoria, direcció i coreografia: Roberto G. Alonso
Intèrprets: Borja Fernández, Laura Marsal i Laia Vancells
Escenografia: Roberto G. Alonso i Tony Murchland
Il·luminació: Tony Murchland
Atrezzo i vestuari: Roberto G. Alonso i Victor Peralta
Espai sonor: Carles Cors

#teatralitSAT!

Animem també a les famílies a convertir-se en protagonistes! Juguem? 

Trieu un personatge teatral o de ficció, utilitzeu elements que tingueu a casa i caracteritzeu-vos, representeu-lo i convertiu-vos en ell o ella. I sobretot! No oblideu de fer-vos una foto i compartir-la amb nosaltres! Ens la podeu enviar per correu electrònic a comunicacio@sat-teatre.cat i la podeu compartir a les vostres xarxes socials etiquetant-nos i posant el hashtag #teatralitSAT!

Amb la vostra proposta entrareu a un concurs i la foto guanyadora serà premiada amb un abonament per venir al SAT! amb tota la família!

Seguiu atents i atentes a les xarxes, des d’on us anirem anunciant més espectacles i proposant activitats!

Per |2021-03-11T13:15:58+00:0020 de novembre de 2020|noticies|0 Comentaris