SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Dansa > Habitació 5,89A
Habitació 589A

Fecha

25 maig 2019

Horario

24 i 25 de maig
22:30 - 22:30

Coste

15,50

Etiquetas

Dansa

Habitació 5,89A

COMPRAR
Dansa contemporània

HABITACIÓ 5,89A

Cia. Hotel – Col.lectiu escènic

24/05/2019 al 25/05/2019
Horari: Dv. i Ds. 20:30h 
Durada: 45 min
Preu: 15,50€

HOTEL és un nou col·lectiu escènic format per una reconeguda generació de joves ballarines de l’Institut del Teatre amb més d’una dècada d’ofici a les seves esquenes. L’objectiu del col·lectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. Per això convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

HOTEL ja ha obert les portes als primers hostes. Un d’ells és l’artista Quim Bigas que firma Habitació 5,89 A – Cap Ací, on convida a repensar la presència del cos com objecte volumètric i vector de força en un espai determinat.

Què passaria si poguéssim incorporar les direccions que ens envolten? Direccions enteses com a efectes tàcits i explícits sobre la trajectòria en la que el cos es troba. Existeixen un munt d’efectes que ens direccionen contínuament i ens plantegen noves metes dintre de la trajectòria i inèrcia en la que ja ens trobem. Com entenem les direccions que ens ocupen? Són decisions pròpies o la forma més perversa de contaminació i control? Com es reconeix?

Fitxa artística

Proposta: Quim Bigas
Interpretació:  Roberto Gómez, Anna Hierro, Laia Duran i Lorena Nogal
Amb la col·laboració de: Luca Aimi, Noemí Elías, Guim Espelt, Hervé Guerrisi i Alejo Levis
Amb el suport de: NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya i Sala Hiroshima Agraïments: Hotel Amèrica (Igualada) i Chic & Basic Hotel (Barcelona)

 

*El dia 24 i 25 de maig Estrella Damm us convida a un col·loqui postfunció amb la companyia.

També et pot interessar

Mulïer Cia. Maduixa

Mulïer

Cia. Maduixa
20 i 21 de març
No hay eventos!