Teatre gestual. A partir de 6 anys. 

ESTRELLA

Cia. Marie de Jongh Teatroa

3 i 4 de juliol
Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 55 min 
Preu: 12€

Estrella Teatre familiar Grec

Fecha

04 jul. 2019

Horario

3 i 4 de juliol
18:30 - 20:00

Coste

12.00€

Etiquetas

Familiar

Estrella

COMPRAR

Teatre gestual. A partir de 6 anys. 

ESTRELLA

Cia. Marie de Jongh Teatroa

3 i 4 de juliol
Dc. i Dj. 18.30h
Durada: 55 min 
Preu: 12€

-> Premi FETEN 2018 al Millor Espai EscènicGrec
-> Premi Territorio Violeta Festival 2018 al Millor Espectacle
-> Companyia reconeguda amb el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2018

Delicada i commovedora. Així és la història de superació que ens proposa aquesta companyia, tot un referent del teatre per a tots els públics. Pren la forma d’una peça de teatre infantil per adults o… un muntatge de teatre adult per a la canalla.

Digueu-li Izar (el seu nom en basc) o digueu-li Estrella, com vulgueu. Són els noms de la protagonista d’aquest espectacle, una nena de no més de sis anys que no és com les altres nenes que heu conegut. Té un gran talent per al piano tot i que de vegades ella hauria preferit no tenir aquest do. Els seus pares han volgut treure tot el partit a la seva habilitat i la fan treballar de valent, sotmesa a una disciplina fèrria que l’ha convertit en tota una estrella de la interpretació. Però l’Izar no és gens feliç. Ella voldria haver estat una estrella fugaç i, en canvi, li ha tocat brillar cada nit, perpètuament, il·luminant un mateix cel nocturn. La vida, tot i això, li ha reservat algunes sorpreses que la deixaran perduda en un laberint emocional. Només una altra estrella, aquest cop una estrella de mar, una d’aquelles criatures amb la capacitat sorprenent de regenerar-se després d’una pèrdua, la podrà ajudar… Tot plegat és una història de lluita contra l’adversitat, de pèrdua i superació, que la companyia porta a escena, un cop més per mitjà de llums, música, màscares i unes imatges mudes però d’una potència i creativitat extraordinàries.

L’espectacle és una nova proposta d’una de les companyies de l’Estat amb més prestigi en l’escena del teatre per a tots els públics, un col·lectiu dirigit per Jokin Oregi que aposta invariablement per l’emoció i la poesia en uns muntatges que commouen igual els nens i nenes que els públics adults. Estrella ha guanyat aquest 2018 passat els premis Territorio Violeta Festival al millor espectacle i el FETEN (concedit en el marc de la Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes) al millor espai escènic. L’any 2018, la companyia va obtenir també el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud.

Una coproducció de Marie de Jongh Teatroa, Théâtre Montansier de Versailles, Teatro Social Antzokia de Basauri i Donostia Kultura.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Jokin Oregi
Interpretació: Anduriña Zurutuza, Javier Renobales, Ana Meabe, Ana Martínez
Composició musical i direcció musical: Iñaki Salvador
Escenografia i vestuari: Elisa Sanz
Coreografia: Mayda Zabala
Disseny de la il·luminació: Javi Kandela
Audiovisuals: Carles Porta
Realització del vestuari: Nati Ortiz de Zarate, Angelique García
Màscares i attrezzo: Javi Tirado
Construcció dels elements escenogràfics: Miguel Ángel Infante
Tècnics en gira: Javi Kandela Iluminación S.L.
Il·lustració: Ane Pikaza
Producció executiva: Pio Ortiz de Pinedo
Producció: Marie de Jongh Teatroa

També et pot interessar

No hay eventos!