SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Música > Concert Gessamí Boada i Anaïs Vila

Cicle EnciSAT!des

CONCERT GESSAMÍ BOADA I ANAÏS VILA

8 de novembre
Horari: Dv. 21h
Entrada anticipada: 12€ / A taquilla: 14€
(Si compres l’abonament del Cicle EnciSAT!des podràs anar a tots els concerts per només 40€ -10€/entrada- o bé venir acompanyat/da a dos concerts del Cicle.)

Gessamí Boada i Anaïs Vila

Fecha

08 nov. 2019

Horario

8 de novembre
21:00 - 21:00

Coste

12€

Etiquetas

Música

Concert Gessamí Boada i Anaïs Vila

COMPRAR

Cicle EnciSAT!des

CONCERT GESSAMÍ BOADA I ANAïS VILA

8 de novembre
Horari: Dv. 21h
Entrada anticipada: 12€ / A taquilla: 14€
(Si compres l’abonament del Cicle EnciSAT!des podràs anar a tots els concerts per només 40€ -10€/entrada- o bé venir acompanyat/da a dos concerts del Cicle).

Anaïs Vila i Gessamí Boada uniran les seves veus en un concert especial on, per primera vegada, compartiran les seves cançons i històries personals, fent-les
agafar nous camins. Amb el piano, la Gessamí, i la guitarra, l’Anaïs, interpretaran alguns dels millors temes de White Flowers, el primer disc de Boada, i d’Entre els dits i Fosc, cançons per veure-hi clar, els dos àlbums de Vila.

Gessamí Boada (Mataró, 1989) destaca per una veu privilegiada plena de matisos i per una sensibilitat especial a l’hora de compondre cançons. S’introdueix en el món de la música des de ben petita i tot i que el piano sempre l’ha acompanyat, la seva especialitat és la veu. Es forma al Taller de Músics i es gradua en Música Moderna i Jazz a l’ESMUC. També estudia “songwriting” a la Popakademie Baden-Württemberg (Alemanya). Des de llavors, no ha deixat de trepitjar escenaris com a líder i com a corista en diverses formacions. El 2018 ha presentat el seu projecte més personal, un disc de composicions pròpies que porta per títol White Flowers (Microscopi, 2018).

Anaïs Vila (Santpedor, 1988) donava a llum el 2015 “Entre els dits” (Temps Record), el seu primer disc de cançons pròpies, després d’anys de trepitjar escenaris amb diversos grups de versions i passant per diferents estils. El 2016, es traslladà a la ciutat de Liverpool per estudiar composició de cançons a la LIPA, la prestigiosa escola fundada per Paul McCartney, on també compondria el seu segon disc, Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record, 2017).

També et pot interessar

No hay eventos!