SAT! Sant Andreu Teatre > Espectacles > Música > Cicle de concerts de Nadal 2021

Música

CICLE DE CONCERTS DE NADAL 2021

Orquestra de Cambra Catalana

21 de desembre
Horari: 20h
Durada: 60 min
Preu: gratuït

Música

Fecha

21 des. 2021

Horario

21 de desembre
21:05 - 23:30

Etiquetas

Música

Cicle de concerts de Nadal 2021

GRATUÏT

Música

EL VIRTUOSISME DE VIVALDI

Orquestra de Cambra Catalana

21 de desembre
Horari: 20h
Durada: 60 min
Preu: gratuït

CICLE DE CONCERTS DE NADAL 2021

En aquesta edició dels Concerts de Nadal s’ha escollit un programa amb obres molt apropiades per a  aquestes dates. Així, al costat del Divertiment en Si b de Mozart, l’Andante religiós de Morera i un Concerto grosso de Manfredini, es podrà sentir el celebèrrim Nisi Dominus de Vivaldi. El contratenor Oriol Rosés actuarà com a solista i la direcció anirà a càrrec de Xavier Pagès-Corella.

Programa
W.A. Mozart                     Divertimento KV. 137 en Si bemoll Major
Enric Morera                    Andante religiós
Francesco Manfredini      Concert op. 3 núm. 12 en Do major ‘Pastorale per il santissimo natale’
Antonio Vivaldi                Nisi Dominus

Intèrprets:
Oriol Rosés, contratenor
Orquestra de Cambra Catalana
Xavier Pagès-Corella, direcció

Oriol Rosés realitza els seus estudis musicals al Conservatori del Liceu i a l’ESMUC. Guardonat amb el Premi d’Honor de Cant del Conservatori del Liceu i pel Mozarteum de Salzburg. Ha actuat amb Vespres d’Arnadí, Ensemble Meridien, Canto Coronato, Harmonia del Parnàs, Cor de Cambra del Palau i Orfeó Català, OBBA, Orquestra Barroca Catalana, ONCA i Terrassa 48 en sales com l’Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana; Teatre Lliure i Teatro Español de Madrid. També amb la Kammeroper Konstanz (Alemanya), Aestas Musica (Croàcia), Camerata de Laussane (Suïssa) i al Dag Oude Muziek (Bèlgica). Ha col.laborat amb OSV, Orquestra de l’Acadèmia Teatre del Liceu, Scottish Opera, Òpera d’Oviedo, Carles Santos, Festival de Cadaqués, FOBNC, Copenhagen Re:New i Edinburgh Festival.
És també professor de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Xavier Pagès-Corella va estudiar piano, composició i direcció d’orquestra a Barcelona amb Margarita Serrat, Salvador Pueyo, i Albert Argudo, i posteriorment a Viena amb Reinhard Schwarz i Georg Mark. Com a director i compositor ha col·laborat amb formacions com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Sinfónica de Galicia, Orquesta Ciudad de Granada, Orquesta de Córdoba, Simfònica Ciutat d’Eivissa, Sinfónica Sinaloa de las Artes (Mèxic),  Filarmónica de Mendoza (Argentina),  Thüringen Philharmonie (Alemanya),  Knox-Galesburg Symphony (Estats Units), Oare String Orchestra (Regne Unit), l’Orchestre de Catalogne (França), Julià Carbonell de les Terres de Lleida, Camera Musicae, Giorquestra, Camerata Eduard Toldrà, Camerata XXI, Terrassa 48, Orquestra del Real Cercle Artístic de Barcelona, la Banda Municipal de Bilbao i la Cobla Sant Jordi. Guardonat amb els premis de composició musical Andrés Gaos, el Ciutat de Tarragona, l’Oare String Orchestra Composing Competition i el Mirabent Magrans. Actualment és director del Barcelona Modern Ensemble, director associat de la Orquestra de Cambra Catalana i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu.

L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria ha ofert més de 600 concerts i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música d’Espanya. També ho ha fet Europa,  Centre i Sud-Amèrica, Líban, Tunísia i la Xina. Solistes de prestigi internacional han actuat en els seus concerts i ha enregistrat per a les Ràdios i Televisions d’Espanya, França, l’Argentina, Mèxic i Tunísia. També té gravats sis CD amb música inèdita, fonamentalment de compositors catalans. L’orquestra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’AIE.

També et pot interessar

Winnipeg

La Jarra Azul i Puça Espectacles
16 de febrer
Properament..