Porta un nen o una nena al teatre pel Dia Internacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut

Aquest 20 de març volem que portis un nen o nena al teatre, perquè pugui veure, escoltar, gaudir, pensar i imaginar.

Fins al 24 de març i a través d’aquest enllaç podràs comprar una entrada “suspesa” que serà destinada a un nen o una nena amb risc d’exlcusió social per tal que pugui assistir gratuïtament a l’espectacle Klé de la Cia. Addaura Teatre Visual el dia 28 de març del 2020 a les 17.30h.  Un cop finalitzada la campanya el SAT! es posarà en contacte amb una entitat que doni suport a persones amb risc d’exclusió social del barri i els oferirà les entrades comprades.

Porta un nen o una nena al teatre és una campanya del dia internacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut impulsada per ASSITEJ i amb el suport del SAT! per donar visibilitat a les arts escèniques dirigides a nens, nenes i joves i reivindicar a aquest públic i el seu dret d’accés a l’art. ASSITEJ és una xarxa internacional nascuda el 1965 i present en més de 95 països, que treballa per al desenvolupament de les arts escèniques dirigides a nenes, nens i joves i per la defensa del públic infantil i juvenil.

Volem que sigui una campanya de tots i totes, on el protagonisme el tinguin les arts escèniques per a la infància i la joventut.

#portaunnenalteatre #portaunanenaalteatre #llevaaunniñoalteatro #llevaaunaniñaalteatro

>> REGALA UNA ENTRADA A UNA NENA O A UN NEN AMB RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL<<

Per |2020-03-06T18:43:49+00:006 de març de 2020|noticies|0 Comentaris