Fica’t al SAT!. L’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu

Us comuniquem que entre el 6 de setembre i l’1 d’octubre ens podreu fer arribar els projectes per a participar al Fica’t al SAT! 2022!

Us podeu descarregar les bases i el full d’inscripció que, en cas d’estar interessats en participar, haureu d’omplir i fer arribar per correu electrònic a:
ficatalsat@sat-teatre.cat

Restem a la vostra disposició per si teniu cap dubte!

Moltes gràcies.

Bases convocatòria
Full d’inscripció

Fica’t al SAT! és l’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu. A través d’aquesta mostra, el SAT! obre les portes als grups amateurs de tots els barris del Districte per tal que puguin exhibir els seus treballs en públic, més enllà dels seus equipaments, i en un escenari professional.

Les bases per participar al Fica’t al SAT! es publiquen el mes de juliol, i al setembre s’obre la convocatòria i es reben les propostes. A finals d’octubre se seleccionen els projectes i es programa el calendari d’actuacions que són, habitualment, de gener a maig.

La mostra compta amb un jurat compost per 6 membres. Actualment, els membres del jurat de Fica’t al SAT! son Jesús Manzano, representant del Districte de Sant Andreu, Montserrat Bonet, professora i directora de teatre, Yolanda Díaz, actriu, Brisa Ronda, actriu,  Carles Cuní, representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i Carme Abril, també actriu.

El preu de l’entrada per a cada espectacle són 9€ i es podrà comprar a les taquilles del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció. A més, s’ofereix l’opció d’adquirir un abonament per dos espectacles pel preu de 12€.

Per |2021-07-27T18:11:36+00:0027 de juliol de 2021|noticies|0 Comentaris