Fica’t al SAT!. L’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu

Fica’t al SAT! és l’Aparador de les Arts escèniques Amateurs del Districte de Sant Andreu. A través d’aquesta mostra, el SAT! obre les portes als grups amateurs de tots els barris del Districte per tal que puguin exhibir els seus treballs en públic, més enllà dels seus equipaments, i en un escenari professional.

Les bases per participar al Fica’t al SAT! es publiquen el mes de setembre, en què s’obre la convocatòria i es reben les propostes. A finals d’octubre se seleccionen els projectes i es programa el calendari d’actuacions que són, habitualment, de gener a maig.

La mostra compta amb un jurat compost per 6 membres. Actualment, els membres del jurat de Fica’t al SAT! son Jesús Manzano, representant del Districte de Sant Andreu, Montserrat Bonet, professora i directora de teatre, Yolanda Díaz, actriu, Brisa Ronda, actriu,  Carles Cuní, representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i Carme Abril, també actriu.

El preu de l’entrada per a cada espectacle són 9€ i es podrà comprar a les taquilles del teatre des d’una hora abans de l’inici de la funció. A més, s’ofereix l’opció d’adquirir un abonament per dos espectacles pel preu de 12€.

Espectacles programats dins del Fica’t aquesta temporada:

Cia Arbre

Arbre
Arbre

Un dia d’estiu
Cia. Naia

La bombeta companyia teatral

Nuestra necesidad de consuelo es insaciable 
La Bombeta Companyia Teatral

Quantum
Cia. El Magatzem

PROGRAMA FICA’T 2021
Per |2021-01-15T17:30:10+00:002 de gener de 2020|noticies|0 Comentaris