Veniu a jugar?

Aquesta temporada anar al teatre amb els més petits de casa serà una experiència encara més completa! I és que abans d’entrar a la funció us convidem a jugar i descobrir nous jocs gràcies a la col·laboració de DAU Barcelona festival del jocTrígonosHABA i Korbo de Old Teddy’s Company i Kibo Factory.

 

Apunteu-vos aquestes dates per gaudir d’una tarda perfecte de jocs i teatre:

 

29, 30 de setembre i 6, 7, 12, 13 i 14 d’octubre una hora abans de l’espectacle Hansel i Gretel, el musical de La Roda Produccions

 http://www.trigonos.cat/

Trígonos és un joc educatiu de construcció que desperta la curiositat, fomenta la creativitat i la capacitat de concentració.

 

  • Tast de jocs amb HABA!

1, 2, 6, 8, 9, 15 i 16 de desembre una hora abans de l’espectacle Adéu Peter Pan, de Cia. Festuc Teatre

  Logo Haba

Haba invita els més petits a descobrir els primers jocs de taula amb propostes adreçades a aquests jugadors primerencs. Jugarem a pescar peixos i a emmagatzemar fruita, participarem a una carrera de cotxes avançant amb els daus i construirem gratacels amb Rhino Hero.

 

  • Dissenyem estructures amb Korbo!

2, 3, 9, 10, 16 i 17 de febrer una hora abans de l’espectacle L’aventura d’avorrir-se de l’Estaquirot Teatre

 korbo_logo

Korbo és una combinació de cubs creatius de rodes dentades que permet als nens i nenes aprendre principis senzills de mecánica al mateix temps que desenvolupen la imaginació espaial i el pensament crític.

 

16, 17, 30 i 31 de març una hora abans de l’espectacle Nàufrags de Cia. La Industrial Teatrera

   Logo Kibo

La Lua és una superheroïna que té la missió de fer un món més verd. Per això demana als nens i nenes que creïn invents i l’ajudin a aconseguir el seu objectiu.

Per |2019-01-16T15:48:39+00:0016 de desembre de 2018|noticies, Activitats i formació|0 Comentaris