Entrenaments per a professionals amb Miquel Barcelona

Ja pots inscriure’t als entrenaments de dansa contemporània per a professionals que el coreògraf Miquel Barcelona ofereix del 9 de gener al 27 de febrer (dimarts i dijous de 9.30 a 11h), en el marc del projecte ALIANSAT.

Les sessions d’entrenament les enfocarem com una oportunitat d’escolta. Mitjançant un escalfament guiat (físic i vocal), pautes d’improvisació i frases de moviment fixades, posarem en pràctica tot allò que el cos ens demani. La pràctica diària d’evocar a un cos obert i disponible, ens ajuda a connectar amb les múltiples capes d’informació que contenim i que ens ajuden a relacionarnos amb la nostra creativitat, la de les persones amb qui ens relacionem, la d’aquell dia, la del moment, la del grup… i descobrir altres possibilitats. Aquestes sessions d’entrenament volen ser, també, una oportunitat per moure’ns, inspirar-nos i gaudir de la trobada entre totes les persones assistents.

Miquel Barcelona, és un coreògraf i ballarí integrant del Projecte Aliansat 2019-21. Fundador de nunArt, Miquel és un artista multidisciplinari amb més de 15 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques. Ha participat en projectes de destacats directors, coreògrafs i amics, com Carolyn Carlson, Juan Kruz de Gario Esnaola, Raffaelle Giovanola, Cobosmika, Sol Picó, Ramon Oller, Roberto G Alonso, Darío Fo, Àlex Rigola, i també d’entitats com Qars Teatre o Sala Atrium, entre altres.

Dies: dimarts i dijous | del 9/01 al 27/02
Hora i lloc: De 9.30 a 11h | Fabra i Coats (c. Sant Adrià 20)
Preu: 7€ clase solta | 30€ abonament 5 classes 
Inscripcions a: info@sat-teatre.cat
Places limitades 

 

Per |2020-09-04T14:22:18+00:0017 de desembre de 2019|noticies|0 Comentaris