El GREC al SAT!

El mes de juliol el SAT! torna a obrir les portes a la programació del GREC. Festival de Barcelona. Aquestes són les propostes que podreu veure:

 

3 i 4 de juliol; 18.30h
Estrella” de Cia. Marie de Jongh Teatroa

El darrer espectacle de teatre gestual de l’aclamada companyia Marie de Jongh Teatroa (Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2018) ens parla d’una història de superació. Izar és una nena de 6 anys a punt de convertir-se en una pianista de fama mundial. La vida, però, li proposa un gir inesperat. Després de l’èxit d’Amour, la companyia segueix la seva aposta per l’emoció i la poesia en uns muntatges que commouen igual els nens i nenes que els públics adults.

 

9, 10 i 11 de juliol; 18.30h
Play” de Cia. Aracaladanza

El nou espectacle d’aquesta companyia dedicada a acostar la dansa a públics de totes les edats  s’inspira en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc. Cinc ballarins i ballarines interpreten uns personatges que, amb vestits extravagants de mànigues llarguíssimes, fent servir flotadors infantils o vestint pantalons curts ens transporten a la infantesa, en un joc escènic que és poesia pura i que sembla simple, tot i estar perfectament estudiat i treballat.

 

14 i 15 de juliol; 20h
AM27” de Javier Guerrero

Javier Guerrero ha guanyat el premi que convoca cada any l’Institut del Teatre i que busca potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets. Així arriba al festival una peça coreogràfica que es mou entre els conceptes d’utopia i distòpia. I és que el món que ha inventat Guerrero i que ell situa en un espai indeterminat, és un espai construït sobre les ruïnes d’un progrés extingit, a través del qual l’autor investiga els mecanismes de la memòria, la repetició i la transformació d’un món en un altre.

 

Per |2019-05-22T16:07:39+00:0022 de maig de 2019|noticies|0 Comentaris