Cancel·lats tots els espectacles. Temporada 19/20 finalitzada.

Des del passat 13 de març i a causa de la situació social provocada pel Sars-Covid-19 vam haver de tancar les portes del SAT!

Les successives pròrrogues d’estat d’alarma i les previsions de reobertura dels teatres ens impedeixen continuar treballant amb la programació prevista i ens obliguen a suspendre tots els espectacles que teníem programats fins al 24 de maig d’aquest 2020. És per això que donem per finalitzada la temporada 2019-20 tant pel que fa als espectacles en obert com per a la campanya escolar.

Mentrestant nosaltres seguim treballant des de casa i ultimant la programació de la temporada vinent per tornar a obrir tan aviat com sigui possible, obertura que dependrà de l’evolució de la crisi de la Covid-19 i de les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Desitgem també que aquesta evolució afecti el menys possible al sector cultural que és sens dubte un dels més perjudicats per aquesta crisi.

Esperem amb il·lusió trobar-nos ben aviat asseguts i assegudes a les butaques del SAT!

SAT! Sant Andreu Teatre

—-

RETORN D’ENTRADES

Els diners de les entrades es retornaran automàticament a tot el públic el més aviat possible. Només les persones que hagin comprat entrades a taquilla s’han de posar en contacte amb entrades@sat-teatre.cat. Pel que fa als abonaments i als xecs regal hem ampliat el seu període d’ús i, si encara no els havíeu gastat els podreu reutilitzar durant la temporada 2020-2021.
Per |2020-04-27T11:47:45+00:0013 de març de 2020|noticies|0 Comentaris