placeholder

Dins el cor de món

Cia. Engruna Teatre

Cicles escolars Cicle Superior ESO

Com fer la reserva?

Fes efectiva la reserva per venir a veure un espectacle amb la teva classe o escola seguint els passos següents:

1. CONTACTE

Per sol·licitar l’espectacle que t’interessa envia un correu electrònic a montse@sat-teatre.cat o bé truca al telèfon 93 345 79 30.

2. CONFIRMACIÓ

Quan el teatre et confirmi la data, envia la butlleta de sol·licitud per correu electrònic a: montse@sat-teatre.cat

3. RESERVA

Per fer efectiva la reserva, ingressa 2€ per cada alumne a l’IBAN ES06 0081 1972 1600 0113 6816 (Banc Sabadell), fent constar l’escola i l’espectacle escollit.

La quantitat restant s’abonarà el mateix dia de la funció:

– Al teatre en metàl·lic o amb un taló bancari

– Per transferència bancària

Espectacles de Teatre i Literatura

La reserva d'aquests espectacles i la sol·licitud dels seus dossiers pedagògics s'ha de tramitar a través del telèfon 619755810 o per correu electrònic: teatreiliteratura@teatredeponent.com

Del dc. 08.01.25 al dj. 09.01.25
Durada: 55 minuts
Idiomes Català
7.5 €
Gènere Teatre
Idiomes Català
Comprar
Compartir

Descripció

Mentre bussegem entre les tonyines dels oceans i els humans de la terra, descobrirem que l’autenticitat rau en trobar la nostra essència i diferència, i només així, la nostra llibertat. A través de la Karen, una nena amb condició autista, descobrirem que les persones amb capacitats diferents són les que poden fer el món diferent.

–> Espectacle ple de sensibilitat i emoció que hauria de veure tothom. Un cant a la diferència i a la igualtat d’oportunitats. Basat en la novel·la 'La mujer que buceó dentro del corazón del mundo' de Sabina Berman.

*La companyia posa a la vostra disposició una Guia TEA de l'espectacle que us podeu descarregar aquí

Fitxa artística

Idea original i creació: Anna Farriol, Iria Corominas, Txell Felip i Mireia Fernàndez / Direcció: Mireia Fernàndez / Dramatúrgia: Denise Duncan i Engruna Teatre / Mirada externa: Jokin Oregi (Cia. Marie de Jongh) / Acompanyament en la creació: Núria Olivé / Interpretació: Iria Corominas i Anna Farriol / Composició musical, piano i acordió: Albert Ciurans / Disseny espai escènic i vestuari: Clàudia Vilà / Construcció escenografia: Taller d’escenografia Castells SL / Construcció atrezzo: Xavi Arbonès / Confecció vestuari: Art & Seams / Disseny i construcció màscares: Iria Roibàs / Estudi gravació: La llar de folk / Gravació guitarra: Aleix Garriga / Gravació violoncel: Andrea Peirón / Cap tècnic i disseny de làser: Jonàs Serri / Disseny de llums: Guillem Gelabert / Disseny espai sonor: Jordi Sala / Veus en off: Carla Mercader i Albert Capilla / Disseny gràfic: Ferran Llorens / Fotografia: Arian Botey / Producció executiva: Txell Felip / Autora novel·la original: Sabina Berman

Agraïments: a la Júlia Santacana, al Miquel Fernàndez, a la Ganecha Gil, Javier Callejas (Modus Pro), a l’escola Teresa Claramunt, a la Confraria de pescadors de Barcelona, a les nostres famílies i psicòlogues per acompanyar-nos.

Calendari i Sessions

Dimecres
08
gen
09:45 h
 
Des de
7.5 €
Dimecres
08
gen
11:15 h
 
Des de
7.5 €
Dijous
09
gen
09:45 h
 
Des de
7.5 €
Dijous
09
gen
11:15 h
 
Des de
7.5 €

Vídeos