El SAT!

Una mica d'història i projecte artístic

SatEspai
"Estem convençuts que la cultura és absolutament necessària per combatre els moments que ens ha tocat viure i que la nostra activitat és imprescindible per la comprensió del present i per poder construir, grans i petits, una espai millor per viure. Esperem contagiar-vos la il·lusió que ens abraça en aquest projecte i us convidem a construir-lo plegats."

Equip del SAT!

Durant la tardor del 2003, el SAT!, ubicat en unes antigues cotxeres d'autobusos, es va convertir en un teatre de nova planta per a 383 espectadors amb l'objectiu de dedicar-se a la difusió de les arts escèniques.

És a partir de 2008 quan N54 Produccions SL pren la gestió del teatre, propietat del Districte de Sant Andreu, per a continuar amb una oferta de teatre de qualitat però assequible per a tots els espectadors a partir de tres línies de programació escènica: adults, familiar i dansa.

Nova etapa: El teatre familiar de Barcelona és el SAT!

A partir de l’any 2012 el SAT! inicia una nova etapa: L’aprofundiment en la programació familiar i per escoles.

Així doncs, el SAT! dedica tots els esforços a refermar, d'una banda, una sòlida campanya de teatre per a escoles de Barcelona i rodalies, i de l'altra, a la creació d’una programació d’arts escèniques per a infants que es basi en 3 criteris bàsics i inamovibles:

Diversió i entreteniment + Educació + Qualitat artística