FAQ

Tot allò que pensem que ens voldrieu preguntar

FAQ
NOTA:

El vestíbul del teatre esta habilitat amb jocs i contes per fer l'espera més agradable.

Els actors i actrius us acomiadaran a la sortida del teatre i us podreu fer fotos amb ells.

Com arribo al teatre des de la parada de metro de Fabra i Puig?

Per arribar al SAT! des de la parada de metro Fabra i Puig heu de baixar la Rambla de Fabra i Puig i, a mà esquerra, passat els cinemes Lauren Sant Andreu, arribareu al carrer Neopàtria on es troba el teatre.

Feu dansa contemporània també?

Sí, un cop al mes el SAT! programa dues sesions d’espectacles de dansa contemporània per a adults i familiar en el que denominem la programació de l’Espai Dansat. Podeu consultar-ho aquí: www.espaidansat.cat

Hi ha descomptes per a grups?

Sí, apliquem un 20% de descompte per  a grups d’un mínim de 10 persones. Es poden comprar entrades per grup amb descompte directament des de la pàgina web. També podeu fer la reserva i compra anticipada del grup per telèfon.

Sempre feu els mateixos horaris de funcions?

En general sí però poden haver canvis en època de vacances de Nadal o per la Mercè. Normalment les funcions són els dissabtes a les 17:30h i els diumenges i festius a les 12h i a les 17:30h.

A partir de quina edat paguen els nens/es?

Els nens i nenes menors de 2 anys no paguen entrada a excepció d’aquells espectacles dirigits a nadons o a la primera infància.

Un cop començada la funció, podré entrar?

És molt important que arribeu amb temps al teatre per a adquirir les localitats perquè un cop començada la funció no és permesa l’entrada a la sala. Recordeu que una hora abans teniu la taquilla oberta i si no també podeu adquirir les entrades a través de Telentrada.

Puc comprar entrades anticipades a taquilla?

Si, a taquilla podràs comprar entrades per altres dies.

Puc menjar dins la sala?

A la sala només es permet entrar ampolles d’aigua i no és permès consumir llaunes de refrescs ni menjar.

Puc entrar amb el cotxet?

Per normes de seguretat cal que tots els passadissos i sortides del teatre estiguin lliures de pas. Hi ha una zona habilitada al vestíbul del teatre per a deixar el cotxet que esta vigilada. D’altra banda, si el vostre cotxet es pot desarmar, heu de saber que podeu entrar amb el cuco.

Si tinc problemes d’audició, el teatre està preparat?

El teatre disposa d’anell magnètic per a persones amb deficiència auditiva. Aquest sistema arriba a totes les localitats. Cal, però, que el teu audiòfon disposi d’un sistema adequat per a poder rebre el so de l’espectacle a través de l’anell magnètic.

Puc venir amb cadira de rodes?

El teatre disposa de localitats per a persones amb cadires de rodes. Si sou un grup de més de dues persones ens hauríeu d’avisar per a poder-vos reservar la primera fila.

Com puc celebrar l’aniversari del meu fill/a al teatre?

Tenim varies opcions per celebrar l’aniversari al SAT!, podeu consultar-les a l’apartat “Aniversaris” de la web.

Hi ha algun tipus d’abonament?

Sí, per a espectacles familiars tenim els abonaments SAT3 i SAT5. Consulteu l’apartat abonaments del web.

On puc aparcar el cotxe?

Si vens en cotxe i presentes el tiquet del pàrquing a taquilla, et regalem 30 minuts gratis!

Aquests són els pàrquings:

B:SM Sant Andreu Teatre

(c/ de les Monges, 2)

B:SM Concepció Arenal

(c/ de Concepció Arenal,156)

De totes maneres el teatre esta molt ben comunicat amb el servei públic. La parada de metro de Fabra i Puig connecta el SAT! a 5 minuts d’Urquinaona i, per exemple, l’autobus número 34, que circula per la diagonal fins al carrer València, deixa just al davant del teatre, a la Rambla de Fabra i Puig.

Si veniu en tren heu de saber que al costat de la parada de metro de Fabra i Puig, és a dir, a 2 minuts del teatre, hi ha l’estació de tren de Sant Andreu Arenal i Sant Andreu Comtal.

Feu obres de teatre per venir amb l’escola?

Sí, al SAT! sabem que el teatre és una bona eina pedagògica i, per això, tenim una campanya de teatre, dansa, música i circ per a nens i nenes de totes les escoles de Catalunya. Per a més informació, consulteu la web: www.satescoles.cat

Si teniu més preguntes podeu trobar-nos a:

info@sat-teatre.cat

o al 93 345 79 30