Cicle Encisat

Cicle de Música de Sant Andreu

ENCISAT
CALENDARI DE CONCERTS

Dv. 14 de desembre, 22h
Concert d'Anna Ferrer
Final de gira de Tel·lúria

Dv. 18 de gener, 21h
Jo Jet i Maria Ribot amb el cor
Concert final de gira

Torna la 5a edició del Cicle EnciSAT!, el cicle de música de Sant Andreu que enguany es concentrarà el mes de desembre i gener amb dos concerts finals de gira: Tel·lúria, de la cantant menorquina Anna Ferrer i  Jo Jet i Maria Ribot amb el cor.

 

CONCERT D’ANNA FERRER
Final de gira de Tel·lúria
Divendres 14 de desembre a les 22h
Concert Anna Ferrer Cicle Encisat

COMPRAR ENTRADES

 

JO JET I MARIA RIBOT AMB EL COR
Concert final de gira
Divendres 18 de gener a les 21h
Concert Jo Jet i Maria Ribot Cicle Encisat

COMPRAR ENTRADES

El Cicle EnciSAT! va néixer l’any 2014 amb la voluntat d’apropar la música al barri de Sant Andreu de Barcelona mitjançant un seguit de concerts al SAT! Sant Andreu Teatre. L’oferta musical al barri de Sant Andreu és molt escassa, i l’enciSAT! vol promocionar aquest barri com un focus més de cultura dins la ciutat de Barcelona.

Enguany ja són cinc les edicions del Cicle que l’han convertit en un escenari de referència dins del circuit català per on han passat artistes com Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Clara Peya, Judit Nedderman, Elena Gadel, Tomeu Penya, Sr. Chinarro, Mazoni, Sanjosex, Guillem Roma, Cybee, 9Son, Les Oques Grasses, El Quartet Melt, Anna Roig i l’ombra de ton Chien, Joan Rovira, Sara Pi, Xarim Aresté, Cesc Freixas o Gemma Humet, entre d’altres.