La gallina dels ous d’or

Zum-Zum Teatre / Ramon Molins

5 i 6 de juliol
lagallina2
Reserva
 • Fitxa Artística
 • Dimecres 5 i dijous 6 de juliol a les 18.30h

  > De 4 a 9 anys
  > Català
  > 10 €

  Com arribar

  Aquest espectacle forma part de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona.

  –> Premi FETEN 2017 a la millor direcció i dos premis DRAC D’OR 2017 (Jurat Infantil i Autonomies) a la Fira de Titelles de Lleida 2017.

  –> Què vol dir ser ric o ser pobre? En què consisteix l’avarícia? Són algunes de les preguntes que planteja una companyia de Lleida especialitzada en espectacles per a públic familiar.

  Hi havia una vegada dos pobres grangers que tenien el costum d’acollir totes les aus que arribaven extraviades a la seva granja. Un dia va arribar una gallina que va canviar la seva sort, una gallina de plomes molt blanques que ponia un ou d’or cada dia. La riquesa va donar lloc a l’avarícia i la felicitat es va convertir en la desgràcia que va destruir la vida dels dos grangers. Un conte que parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i conta que els diners són un “cuento”.

  És una nova proposta d’una companyia teatral que ja havia presentat anteriorment muntatges com ara La camisa de l’home feliç o La nena que vivia en una capsa de sabates.

  LA GALLINA DE LOS HUEVOS DE ORO from Barcelona Cultura on Vimeo.

  {Teatre i titelles | 50 minuts}

  Una producció de Zum-zum Teatre.

  Amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Cultura, l’Institut Ramon Llull, la Paeria-Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida.

  Grec_LogoBarcelona_Horz_72dpi

  Comments are closed.