El col·leccionista de pors

L'Estenedor Teatre

18 i 19 de juliol
elcolleccionista2
Reserva
 • Fitxa Artística
 • Dimarts 18 i dimecres 19 de juliol a les 18.30h

  > A partir de 6 anys
  > català
  > 10 €

  Com arribar

  Aquest espectacle forma part de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona.

  –> Un espectacles que ens parla de viure les sensacions, de fer-se gran i d’estimar. I per descomptat, de superar les nostres pors!

  –> Dels sorolls de la casa, de les bruixes, dels monstres peluts… Hi ha gent que té pors i hi ha gent que, a més a més, les col·lecciona, com fa el protagonista d’aquestespectacle.

   

  Veniu, que en aquest espectacle us presentaran en Dani Vidal, un senyor que, ja de ben petit, va començar a col·leccionar les pors més diverses i a guardar-les en gàbies, pots i caixes. Perquè cada por s’ha de guardar d’una manera concreta i no totes estan en el mateix estat. N’hi ha de ben seques, d’altres que encara belluguen i fins i tot n’hi ha d’aquelles que no es deixen atrapar de cap manera… Amb en Dani recorrerem casa seva, plena d’uns sons i sorolls que, amb la música, formen la banda sonora de l’espectacle. El llenguatge dels titelles, l’especialitat de L’Estenedor Teatre, servirà per donar forma a les pors més concretes i a les més abstractes. Farem el recorregut no un, sinó dos cops, perquè en la segona ocasió ens acompanyarà l’Emili, el pare d’en Dani, que ens explicarà com va anar solucionant bona part de les pors que tenia el seu fill i ens ajudarà a trobar una explicació lògica per a cadascuna de les pors que tots tenim o hem tingut.

  És una proposta de L’Estenedor Teatre, una companyia amb una llarga tradició titellaire que, aquest cop, s’endinsa també en el treball actoral i fins i tot en el moviment, ja que els desplaçaments dels actors i dels elements escenogràfics per l’escenari conformen una subtil coreografia.

  El Coleccionista de Pors (2017) from Barcelona Cultura on Vimeo.

  {Teatre i titelles| 50 minuts}

  Grec_LogoBarcelona_Horz_72dpi

  Comments are closed.