Concert 15 anys del SAT!

Big Band de Granollers

14 setembre
Concert Big Band Granollers
Reserva

14 de setembre
20.30h
Concert gratuït
Cal reservar entrada a difusio@sat-teatre.cat.

> Per a tots els públics
> Català
> Gratuït €

Com arribar

Aquesta temporada estem de celebració! Ja fa 15 anys que el SAT! Sant Andreu Teatre va obrir les portes i volem celebrar-ho amb tots vosaltres amb una festa :-)

Serà el proper divendres 14 de setembre a 2/4 de 9 del vespre amb un Concert especial de la Big Band de Granollers per a tots els públics.

Des dels inicis del SAT! la Big Band de Granollers  ha format part de la programació del SAT,! amb els tres concerts que actualment interpreta per a públic familiar i escolar: Nora i el Jazz, La festa de la Nora i Afronora amb l’objectiu de fer arribar la música i especialment el jazz als nens i nenes del nostre país. En aquesta ocasió, i en motiu del 15è aniversari del SAT! i la presentació de la temporada 2018-2019, la Big Band de Granollers interpretarà les millors peces d’aquests tres espectacles en un concert per a tots els públics.

Un repertori 100% jazz amb estils tan diferents com jazz americà, swing, gospel i jazz fusió, que ens farà aixecar de la butaca per cantar i ballar!


IMPORTANT: per assistir al concert cal reservar entrada a difusio@sat-teatre.cat abans del 12 de setembre a les 14h. Entrades limitades a l’aforament de la sala.


Comments are closed.